Het boek Tsjecholand

Een boek over Tsjechen en Hollanders, over hun onderlinge contacten in het verleden, het heden en de toekomst. Succesvolle gezamenlijke inspanningen komen aan bod, wonderlijke ontmoetingen, groot en klein leed, vaak veroorzaakt door de geschiedenis, die in de afgelopen honderd jaar vooral met de Tsjechen vreemde capriolen heeft uitgehaald. Sinds 2004 is Tsjechië lid van de Europese Unie. De Tsjechen en de Nederlanders zullen steeds vaker bij elkaar over de vloer komen. En daarbij zullen ze vele parallellen ontdekken. Tsjecholand is bedoeld om de Nederlander bij die ontdekkingsreis te helpen.

207 pagina’s, bestaande uit 16 hoofdstukken
ISBN 978-90-9023266-9
€19,93 – het jaartal waarop Tsjechië een zelfstandig land werd (exclusief verzendkosten)

Tsjecholand is vanaf 17 juli 2008 uit voorraad leverbaar. Het boek is momenteel nog niet in de winkel verkrijgbaar en alleen te bestellen kan via onze bestelpagina.


Downloads

1,19Mb | 16 pagina's Het eerste hoofdstuk van Tsjecholand - over Tsjechen en Hollanders. Hier worden alle onderwerpen kort aangestipt.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen of voor het aanvragen van extra informatie kunt u contact met ons opnemen via info@tsjecholand.nl.